home


This website is not supported any longer. Please visit us on www.hytronics.at
Ta spletna stran ni več posodobljena. Obiščite nas www.hytronics.at

Dorninger 

Smo eden vodilnih evropskih proizvajalcev tehnično zahtevnih hidravličnih cilindrov za industrijsko opremo in strojegradnjo, izdelanih po naročilu. Kot „engineering“ partner imamo za vas vedno optimalno rešitev.

Kot nadgradnjo standardnih vrst razvijamo hidravlični cilindre, ki so prilagojeni vašim individualnim specifičnim zahtevam. Zvesti našemu motu "engineered for your profit" vam nudimo resnično konkurenčno prednost vaših strojev in opreme.

 

Po naročilu izdelani hidravlični cilindri najvišje zanesljivosti

Naše podjetje v Sloveniji ima več kot 35 let izkušenj z razvojem in proizvodnjo tehnično zahtevnih hidravličnih cilindrov. Razvijamo funkcijsko absolutno zanesljive hidravlične cilindre, ki so optimalno povezani s hidravličnim pogonom in krmilno tehniko podjetja Dorninger Hytronics iz Avstrije. Kot naši stranki vam nudimo zahtevne tehnične rešitve in visoko kakovost za zmerno ceno.


Primeri za to so: servo cilinder z merilcem poti in regulirnim ventilom, cilinder z v pokrov integriranim krmilnim blokom ali elektrohidravlična „kompaktna os“ s servo pogonom.

.