staerken2

Naša moč

Naš obsežen strojni park je primeren za proizvodnjo hidravličnih cilindrov za vse vrste industrijskih namembnosti do hoda 8000 m in premera bata do 1500 mm.

S trenutnimi proizvodnimi površinami velikosti 2500 m2 in sodelavci z dolgoletnimi razvojnimi in proizvodnimi izkušnjami so dani pogoji za hitro odvijanje tudi zelo velikih projektov.


Moderna proizvodnja cilindrov

Vsi cilindri so razviti in izdelani v naši hiši. Dolžinske sestavne elemente, kot so batnice in cevi, izdelujemo na cikličnih stružnicah, brusilnih strojih in stroju za honanje. Ostali sestavni deli cilindrov so izdelani s CNC tehnologijo.


CNC vrtalni stroji in obdelovalni centri zagotavljajo natančno izdelavo sestavnih delov. Plamenski razrez pločevine, avtomatizirane žage in stroji za varjenje zaokrožajo spekter strojev.

 
Vsi sestavni deli so robkani, očiščeni v pralni komori in konzervirani. čistoča na montaži je najvišja zapoved. Lakiranje po specifikaciji stranke izvajamo v lastni lakirni kabini.


Čisto vsak hidravlični cilinder, ki ga izdelamo, je preizkušen na predpisani maksimalni pritisk, zunanjo in notranjo tesnenje, lahkotnost gibanja kakor tudi skladnost vgradnih mer. Rezultat preizkusa je protokoliran in priložen ob dobavi kot 3.1C certifikat.


Stalni nadzor proizvoda in procesa po ISO 9001-2008 se razume sam po sebi.