spezialzylinder

Namen uporabe zmeraj pred  očmi

Od prvega pogovora naprej izvajamo aktivnosti v skladu z vašimi potrebami in zahtevami. Transparentna ponudba,  podkrepljena z idejnimi rešitvami, če je to potrebno, in skrbno ravnanje  podatki, ki nam jih zaupate, nam zagotavljajo dobro sodelovanje.

 

Naše tehnične rešitve izpolnjujejo Vaše zahteve

Naša inženirska kompetentnost se razteza na številna področja uporabe: metalurgija – valjarne, kontiunirano litje, peči; energetika – vodna, plinska, vetrna; stiskalnice – umetne mase, les, kovine; splošna strojegradnja in številna druga področja. V katerikoli panogi ste že dejavni – mi se prilagodimo vašemu podjetju, vašim željam in potrebam.

Kratke vgradne mere, izjemna lahkotnost gibanja, dodatne mehanske priprave in konstrukcije kot na primer zapah, vodno hlajeni hidravlični cilindri, specialna jekla za batnice in cevi, izdelava cevi iz celega materiala za posebej zahtevne pogoje delovanja, vgradnja in integracija krmilnih blokov in elektronskih merilnih sistemov – mi vam realiziramo rešitev.

Natančnost, hitrost, zanesljivost, robustnost, dolga življenska doba in za vzdrževanje prijazna tehnika – ustreči vašim zahtevam, je naša naloga in obljuba.